Vereniging Specialisten Renault

Vereniging Specialisten Renault

Afspraak maken?

Maak hier uw afspraak

Auto Alliance, een begrip in Bemmel en omgeving sinds 1983. Service op maat!


Auto Alliance in Bemmel is een RDW-erkend autobedrijf voor ALLE MERKEN. Sinds onze oprichting richtten we ons vooral op Renault en Dacia. U mag ons gerust specialist noemen. Vanaf 2015 zijn wij verder gegaan als VSR dealer. Met een enorme schat aan kennis en ervaring over Renault. Maar ook alle andere merken zijn bij ons van harte welkom. U kunt bij ons terecht voor al uw onderhoud en reparaties, maar ook voor verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s. Uiteraard onderhouden wij alle merken, van APK tot een grote beurt. Wij geven u vooraf een prijsopgave van eventuele reparaties, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.


Heeft u een lease auto? Auto Alliance is een LeaseProf Service Point.


Dit betekent dat wij ook de auto's van alle leaserijders kunnen onderhouden en repareren. Zoals gezegd, wij zijn er voor alle merken. Voor kleine onderhoudswerkzaamheden of kleine reparaties (bandenspanning, vloeistofniveaus, het vervangen van een ruitenwisser etc.) kunt u altijd en zonder afspraak bij ons terecht. Wij helpen u direct. En mocht u even moeten wachten, dan staat de koffie klaar! Wij werken samen met FOCWA schadebedrijven en repareren ook voor Schadegarant. (Het eigen risico wordt bij een Schadegarant-reparatie verlaagd volgens voorwaarden van Schadegarant). 


U bent altijd welkom in onze showroom


Op zoek naar een nieuwe of gebruikte auto? U bent altijd van harte welkom in onze showroom waar een kopje koffie of thee voor u klaar staat. Onze ervaren en vakkundige medewerkers informeren u met plezier over de mogelijkheden. 


De nieuwste vakkennis


AutoFirst Auto Alliance is een bedrijf dat zich - al meer dan 35 jaar - onderscheidt in kwaliteit en klantgerichtheid. Uit beoordelingen van klanten via Klantenvertellen.nl blijkt, dat veel van onze klanten erg tevreden zijn over onze dienstverlening. Dit heeft niet alleen te maken met onze klantvriendelijkheid, maar ook met onze vakkennis, die altijd up-to-date is. Staat u als klant bij ons geregistreerd? U ontvangt dan geregeld een reminder voor APK, onderhoud of interessant nieuws. Wij zijn aangesloten bij BOVAG, NAP en VSR. 

Bij AutoFirst Auto Alliance in Bemmel bent u van harte welkom met uw elektrische of hybride auto.
Of het nou voor onderhoud is, reparatie of APK keuring, dit is geen enkel probleem voor ons.
Ben Vreman en Menno van Weert zijn in het bezit van het diploma om, aan hybride en elektrische auto's, alle voorkomende werkzaamheden te kunnen én mogen verrichten. (bijvoorbeeld: veilig stellen van het accu-pakket ( spanning +/- 200 tot 650 volt, werken aan de hoogspanningskabels, diagnose stellen aan storingen in een hybride auto).

Niet voor niets zeggen we: AutoFirst Auto Alliance, al meer dan 35 jaar heel wat mans!