Qualified Diesel Specialist

Qualified Diesel Specialist

Afspraak maken?

Maak hier uw afspraak

Uw auto met een dieselmotor werkt anders dan een auto met benzinemotor. Het onderhoud aan uw dieselauto vraagt daarom om eigen onderdelen en vakkennis. De Qualified Diesel Specialist. De Qualified Diesel Specialist is gespecialiseerd in onderhoud, diagnose en reparatie aan uw dieselauto. Een vakman met alle kennis in huis om uw diesel in optimale conditie te houden.

Met trots kunnen wij u mededelen dat Autofirst Auto Alliance  in Bemmel Qualified Diesel Specialist is. Wij voldoen aan de strenge eisen die worden gesteld om het certificaat te mogen voeren. Hierdoor bent u verzekerd dat uw auto in veilige handen is bij onze monteurs. 


Voordelen Qualified Diesel Specialist


Dit maakt Qualified Airco Specialist tot een goede keuze:

  • Geschoold in de meest moderne dieseltechnieken.
  • In het bezit van de relevante certificaten.
  • Repareert uw auto uitsluitend met kwaliteitsonderdelen van Bosch, Denso, Delphi en VDO met gekwalificeerd gereedschap.
  • Repareert uw dieselauto volgens de richtlijnen van de autofabrikant.
  • Grote onderhoudsinspectie speciaal voor dieselauto's
  • Dieselmotoren zijn de afgelopen jaren veel zuiniger, milieuvriendelijker en stiller geworden. Terwijl de prestaties alleen maar zijn toegenomen.

Ook de levensduur van dieselauto's is enorm verbeterd. Vroeger werd een diesel afgeschreven als bepaalde onderdelen waren versleten. Tegenwoordig kunnen veel van deze onderdelen worden vervangen, bijvoorbeeld één of meerdere injectoren of de pomp. Juist voor het grote onderhoud van uw dieselauto, is het dus verstandig om uw diesel bij een Qualified Diesel Specialist te brengen.