Over ons

 

AutoFirst Auto Alliance, een begrip in Lingewaard en omgeving sinds 1983. Service op maat, zonder verrassingen achteraf.

AutoFirst Auto Alliance in Bemmel is een RDW-erkend autobedrijf voor alle merken. Sinds onze oprichting richtten we ons vooral op Renault en Dacia. U mag ons gerust specialist noemen. Maar anno 2015 gaan we verder als VSR dealer. Met een enorme schat aan kennis en ervaring over Renault. Maar ook alle andere merken zijn bij ons van harte welkom.

U kunt bij ons terecht voor al uw onderhoud en reparaties, maar ook voor verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s. Uiteraard onderhouden wij alle merken, van APK tot een grote beurt.

Voor kleine onderhoudswerkzaamheden of kleine reparaties (bandenspanning, vloeistofniveaus, het vervangen van een ruitenwisser etc) kunt u altijd, zonder afspraak bij ons terecht. Wij helpen u direct. En mocht u even moeten wachten, dan staat de koffie klaar!

Wij werken samen met FOCWA schadebedrijven en repareren wij ook voor Schadegarant.(Het eigen risico wordt bij een Schadegarant-reparatie verlaagd volgens voorwaarden van Schadegarant).

Wij geven u vooraf een prijsopgave van eventuele reparaties, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Onze medewerkers

Het team van Auto Alliance Bemmel biedt graag service én kwaliteit. Kosten noch moeite worden gespaard om de deskundigheid op peil te houden. Door scholing en training blijven onze medewerkers op de hoogte van interessante nieuwtjes en de modernste technieken.

Daarnaast vormen collegialiteit en onderling respect de basis voor een hecht team. Bovendien is Auto Alliance een erkend leerbedrijf voor de autotechniek, regelmatig zijn er leerlingen autotechniek en stagiaires autotechniek aanwezig.

Wie doet wat?

Ben Vreman: Algehele leiding
Kirsten Salemink: Administratie
Riet Braam: Facilitair medewerkster
Mahmoud: Monteur

 

Ben Vreman

 

Kirsten Salemink

 

Riet Braam

 

Mahmoud

U bent altijd welkom in onze showroom

Op zoek naar een nieuwe of gebruikte auto? U bent altijd van harte welkom in onze showroom waar een kopje koffie of thee voor u klaar staat. Onze ervaren en vakkundige medewerkers informeren u met plezier over de mogelijkheden.

Vakkennis

Auto Alliance is een klein bedrijf dat zich - al meer dan 30 jaar - onderscheidt in kwaliteit en klantgerichtheid. Uit onderzoek van Renault Nederland in 2014 is gebleken dat veel van onze klanten uiterst tevreden zijn over onze dienstverlening. Dit heeft niet alleen te maken met onze klantvriendelijkheid, maar ook met onze vakkennis, die altijd up-to-date is. Wij zijn aangesloten bij BOVAG, NAP en VSR.

Niet voor niets zeggen we: Auto Alliance, al meer dan 30 jaar heel wat mans!

Houdt voor het laatste nieuws onze website www.autoalliance.nl in de gaten of volg ons op Facebook!

AutoFirst Auto Alliance Bemmel Nieuwsbrief

Wist u dat wij een AutoFirst Auto Alliance Bemmel Nieuwsbrief hebben, deze wordt maandelijks verstuurd. Wilt u de nieuwbrief ook ontvangen dan kunt u zich hier aanmelden.

U kunt het volgende verwachten in de nieuwsbrieven:

  • Tips
  • Nieuws
  • Aanbiedingen

 

Bovag garantie

Renault & Dacia specialist!

Wij zijn erkend Vereniging Specialisten Renault dealer! Kom langs in Bemmel.

Lees meer
Bovag garantie

Mobiliteitsgarantie

AutoFirst Alliance mobiliteitsgarantie

Lees meer
Bovag garantie

Afspraak maken?

Neem contact op met AutoFirst Alliance!

Lees meer
Bovag garantie

APK-keuring nodig?

Laat uw auto keuren bij AutoFirst Auto Alliance

Lees meer