Kentekenloket in Bemmel

Kentekenloket in Bemmel

Afspraak maken?

Maak hier uw afspraak

Autofirst Auto Alliance is aangesloten bij Kentekenloket.

Overschrijven bij het autobedrijf:

Sinds oktober 2015 kunnen Particulieren bij zo’n 500 RDW-erkende autobedrijven in Nederland een kenteken overschrijven, met alle voordelen van dien. Voorheen kon dat alleen bij postagentschappen. De Kentekenloketten zijn verspreid over het hele land, maar de dichtstbijzijnde in Bemmel is Autofirst Auto Alliance.

 Een autobedrijf is een logische plek voor het overschrijven van een kenteken. Alle technische kennis over auto’s is ter plekke aanwezig. Zo kan de koper er meteen een gratis kilometercheck laten doen, om er zeker van te zijn dat het aantal kilometers op de teller ook echt klopt. Ook een aankoopkeuring of een bandencheck is snel geregeld. En een RDW-erkend autobedrijf is geheel neutraal, zodat er voor de koper én de verkoper extra zekerheid ontstaat.

Voor  tenaamstelling van kentekens, schorsen van kentekens etc. kunt u bij Autofirst Auto Alliance  terecht van maandag t/m vrijdag van 08.00 – 19.00 uur en zaterdag van 10.00 - 16.00 uur voor alle particulieren en garagebedrijven. 


Dezelfde regels

Voor het overschrijven bij het Kentekenloket gelden dezelfde regels als voor postagentschappen. Die heeft de RDW bepaald. De verkoper heeft het kentekenbewijs en de tenaamstellingscode nodig. De koper moet minstens 18 jaar zijn en een Nederlands identiteitsbewijs hebben. De nieuwe kentekencard wordt uiteindelijk door de RDW opgestuurd naar de koper. Alle informatie over het Kentekenloket vindt u op www.kentekenloket.nl

Auto kopen of verkopen? De betaling is altijd spannend. Als koper wil je zeker zijn dat de auto na betaling op jouw naam staat. Als verkoper wil je zeker zijn dat je het geld ontvangt. Aan al deze onzekerheden wordt een einde gemaakt met de Veilig Betalen module van Kentekenloket. De koper is verzekerd dat de auto op zijn naam komt te staan en de verkoper krijgt gegarandeerd het afgesproken bedrag op zijn bankrekening gestort. Kentekenloket fungeert als tussenpersoon. De eenmalige kosten van 10 euro zijn voor rekening van de verkoper.