Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,1 op basis van 531 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

10
Annette Bemmel 27 nov 2022
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Auto wilde niet starten wat accu bleek te zijn. Binnen kwartier kwam er een monteur om te helpen starten en kon de auto mee naar garage. Nieuwe accu werd ook meteen geplaatst en binnen een uur was alles opgelost, superfijn!
10
Marga Huisman Bemmel 25 nov 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Staan klaar als het nodig is.
10
Joop Rijndertse Zetten 13 nov 2022
Service -
Deskundigheid -
Prijs / kwaliteit -
heel goed en vriendelijk personeel altijd een goed woord voor je
10
Hans Angeren 04 nov 2022
Service 8
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 8
Plezierig in omgang, makkelijk binnenkomen met problemen ook zonder afspraak. Denkt mee in oplossingen. Prijs/werk verhouding okay.
7
Harrie Bemmel 02 nov 2022
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
Prima
9
Maaike Doornenburg 02 nov 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Ik vind het alleen jammer dat er met de mobiliteit s garantie aanmelding iets mis is gegaan. Daardoor ik met pech langs de snelweg stond en helaas de anwb moest bellen voor hulp. En ik daar door ook nog een rekening voor lidmaatschap van € 200,- moest betalen . Anders werd ik niet geholpen . Door een onderhoudsbeurt en apk te laten uitvoeren bij auto first was ik er van overtuigd dat ik pech garantie zou hebben. Maar helaas is dat dus niet goed verlopen.
10
René Duifhuizen Bemmel 27 okt 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Lekker snel!
9
Jos Gendt 24 okt 2022
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Als boven.
10
Hans Herveld 08 okt 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Goed op gevangenen en een prima uitleg
8
Cora ZETTEN 04 okt 2022
Service 8
Deskundigheid 6
Prijs / kwaliteit 6
Altijd vriendelijk....alleen raar dat een Renault monteur niet weet hoe de parkeersensoren kunnen worden aan- en uitgezet....
laden...