Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,0 op basis van 467 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

10
Ronald Klok 09 jun 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 8
In deze garage met Ben als eigenaar heb ik veel vertrouwen en ben al 20 jaar een trouwe en tevreden klant.
10
Harry van der Burgt Arnhem 18 mei 2021
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 10
Ondanks het tijdstip (zaterdagmiddag 16 uur) en de afstand (40 km van garage) ben ik onmiddellijk ter plaatse geholpen.
10
René Bolscher Bemmel 05 mei 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Goede prijs kwaliteit verhouding
10
Hilde van Vlaanderen Nijmegen 04 mei 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Het maken van een afspraak ging prima, op de dag van de keuring verliep alles soepel, er werd correct met mij overlegd over vervanging van onderdelen, ik kreeg op tijd bericht wanneer de auto klaar was; kortom: ik ben zeer tevreden.
10
Antoon Bemmel 20 apr 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Ik het zou het iedereen aanraden om de auto daar te onder houden .
8
Robbie Hendriks BEMMEL 13 apr 2021
Service 8
Deskundigheid 7
Prijs / kwaliteit 8
Word prima geholpen .
8
HGM Pot Bemmel 08 apr 2021
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Altijd een vriendelijk, voel je welkom ook als het erg druk is
10
Paul Nijmegen 03 apr 2021
Service 8
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 8
Het is altijd fijn dat als ik bel met een vraag of probleem dat Ben de tijd neemt en meedenkt in oplossingen en advies. Het is nooit te veel.
10
j angeren 30 mrt 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
zat met een verlichtings probleem met de auto op een zaterdag .die mijn dochter s`avonds nodig had .mijn garage heeft geen monteur beschikbaar op zaterdag.na mijn ongenoegen geuit te hebben.Ben gebeld van auto alliance geen punt kom maar zei Ben.dat is service met hoofdletters ben meteen over gestapt naar auto alliance .en tot volle tevredenheid . ga zo door Ben
9
Wim Gendt 30 mrt 2021
Service 9
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
Moeilijkheden met je auto? Een telefoontje en het wordt snel en goed opgelost! De klant is er koning.
laden...