Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,0 op basis van 520 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

9
Christine Zwijndrecht 10 aug 2022
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 9
Eerste garage waar preventief extra onderhoud aan de auto is uitgevoerd. Erg nette aflevering en prima service.
10
Fred Bemmel 17 jul 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Snel geholpen met m'n lekke band.
10
Manon Dieren 14 jul 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 9
Al 30 jaar ben ik klant bij Auto Alliance. Over alle dienstverlening en geboden kwaliteit en snelheid heel tevreden. Ik hoop nog jaren mijn auto te mogen brengen en/of kopen bij dit bedrijf.
10
Thea Peek Doornenburg 11 jul 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Nadat onze auto ons heeft laten staan stond er gelijk een andere auto voor ons klaar en is er een oplossing gezocht voor ons probleem. Wij mochten hem ook zo lang lenen als nodig was. Nu onze nieuwe auto klaarstaat willen wij daarom Ben van harte bedanken en ook zijn servicemonteur die ons ook heel goed heeft geholpen vandaar onze dikke tien.
10
René Bemmel 07 jul 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Hier wordt je altijd uitstekend geholpen.
10
Williejen Veenbrink Nijmegen 30 jun 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Die was goed
9
Frans BEMMEL 30 jun 2022
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Al verschillende jaren ben ik klant bij deze garage en steeds word ik deskundig geholpen en van advies voorzien.
10
Toon Pannerden 24 jun 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Super service
10
F. Haalderen 22 jun 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 9
Ben en zijn team hebben weer uitstekend gezorgd voor onze auto. De auto heeft onderhoud gehad, vooraf zijn de kosten doorgenomen en de auto was weer schoon en gewassen.
10
Ellen Bemmel 20 jun 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
.
laden...