Renault en Dacia

AutoFirst Auto Alliance Bemmel: Met passie en liefde voor Renault en Dacia!

AutoFirst Auto Alliance is aangesloten bij de VSR, Vereniging Specialisten Renault. VSR is een groep van in Renault gespecialiseerde, onafhankelijke personenauto- en truckspecialisten. Waarom wij bij VSR zijn aangesloten? Omdat AutoFirst Auto Alliance als universele autogarage een speciale band heeft met het merk Renault en Dacia. Dit betekent dat onze medewerkers kennis hebben over het merk Renault en Dacia. Ze hebben liefde voor het merk en dit komt alleen maar ten goede aan u en uw auto.

AutoFirst Auto Alliance streeft er naar om een zo goed mogelijke relatie op te bouwen met de zowel de particuliere en zakelijke klant . U kunt vertrouwen op een goed en deskundig advies bij onderhoud en aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto.

Voor onderhoud aan de elektrische Renault bent u bij ons in Bemmel aan het goede adres. Onze monteurs zijn in het bezit van het diploma om aan hybride en elektrische auto alle voorkomende werkzaamheden te kunnen én mogen verrichten

Alle noodzakelijke speciaal gereedschappen en diagnoseapparatuur staan tot onze beschikking. Uw Renault is dus in handen van een echte specialist. De klanten weten dat AutoFirst Auto Alliance uit Bemmel autorijden betaalbaar wil houden, reden waarom wij ons richten op de kern van de klantenwens: een goed en deskundig uitgevoerd onderhoud en reparatie van uw Renault en Dacia.

AutoFirst Auto Alliance heeft ruim 35 jaar ervaring met Renault en wij vinden het belangrijk om onze kennis hierover up-to-date te houden en dat doen we dus ook. Dat geldt overigens ook voor alle andere professionele apparatuur die we in huis hebben. Onze monteurs volgen regelmatig trainingen bij Bosch of andere leveranciers. Dit stelt ons in staat om goed en deskundig onderhoud en reparaties uit te voeren aan uw Renault en Dacia.

Als VSR dealer in Bemmel vinden wij een zo goed mogelijke relatie met de klant zeer belangrijk. U kunt bij ons dus terecht voor een deskundig advies bij onderhoud en de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto. 
Een VSR aangesloten garage heeft alle voordelen van Renault en Dacia merkonderhoud voor een betaalbare prijs. Kom met uw Renault of Dacia langs in Bemmel. Op zoek naar een occasion? Ook dan bent u van harte welkom bij AutoFirst Auto Alliance.

Klik hier om door te gaan naar de website van Renault Nederland
Klik hier om door te gaan naar de website van VSR

Bovag garantie

APK-keuring nodig?

Laat uw auto keuren bij AutoFirst Auto Alliance

Lees meer
Bovag garantie

Afspraak maken?

Neem contact op met AutoFirst Alliance!

Lees meer
Bovag garantie

Renault & Dacia specialist!

Wij zijn erkend Vereniging Specialisten Renault dealer! Kom langs in Bemmel.

Lees meer
Bovag garantie

Preventieve maatregelen

I.v.m. met het COVID-19 (Corona) virus nemen wij preventieve maatregelen.

Lees meer